H. Associació per a les Arts Contemporànies

H. Associació per a les Arts Contemporànies és una entitat sense ànim de lucre que té per finalitat l’impuls i la realització d’activitats dirigides al foment de les manifestacions artístiques i de pensament compromeses amb les idees i les estètiques contemporànies, així com la creació, recerca i estudis en aquest camp.

H col·labora amb entitats i associacions fomentant i possibilitant que en les seves activitats es tinguin en compte aquests àmbits de la cultura i del pensament.

Des de la seva creació, l’any 1991, ha dut a terme diferents projectes i en diferents àmbits. Organitza, juntament amb altres entitats patrocinadores, la QUAM (Quinzena d’Art de Montesquiu); edita, en col·laboració amb Eumo Editorial, la col·lecció Textos sobre les Arts Contemporànies; realitza i produeix exposicions i organitza conferències i debats sobre aspectes de l’art i el pensament contemporani.

Des de 2009 ha centrat la seva activitat principalment en la gestió d’ACVic Centre d’Arts Contemporànies, resultat de la seva cooperació amb l’Ajuntament de Vic i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
 
Adreça: Carrer Sant Francesc 1, 08500 Vic (Barcelona)
Telèfon: (34) 93 885 37 04
Email: info[at]haac.cat
Web: haac.cat


Que és Xarxaprod?

Xarxaprod  - Xarxa d’espais de producció i creació de Catalunya- és una associació que aglutina centres de producció i creació tant públics com privats al servei de la producció cultural contemporània.
Creada l’any 2006, l’objectiu principal de Xarxaprod és compartir i optimitzar recursos amb la finalitat d’enriquir el teixit productiu a disposició de creadors/es i fomentar la seva relació amb la societat.

logo

Amb el suport de:
logo