CONVOCATÒRIES  2020

img

Convocatòria nacional i internacional per sol·licitar un taller d’estada curta (2 i 3 mesos) a Hangar
img

Oberta la convocatòria per sol·licitar un taller d’estada curta (2 i 3 mesos), amb possibilitat d’allotjament a la residència per a artistes internacionals. Des d’ara i fins al 17 de novembre de 2020 fins a les 24 h, s’obre el termini de presentació de sol·licituds. Qualsevol artista, de qualsevol nacionalitat, pot optar a les residències d’estada curta en les seves dues modalitats a escollir: taller + residència (allotjament) o només taller.

Tallers disponibles: 5
Durada de la residència: Quatre places de 3 mesos i 1 de 2 mesos
Resultat de la selecció: finals de novembre de 2020
Lloguer taller: 130,26 €/mes (IVA inclòs)
Lloguer residència + taller: 635,25 €/mes (IVA inclòs)
Fiança: 1 mensualitat a tornar a la fi de l’estada
Les despeses de viatge i estada a Barcelona són a càrrec del/l’artista.
+INFO

L'Antenna
img

L'ANTENA. RECEPCIÓ PERMANENT DE PROPOSTES EXPOSITIVES, ACTIVITATS I FORMACIONS EN RÈGIM D’ACOLLIDA O COPRODUCCIÓ I ÚS DEL MEDIALAB
El BaumannLab està obert a propostes i projectes de joves, creadors i entitats que tinguin idees i iniciatives relacionades amb la producció cultural i artística, o que vulguin difondre el resultat dels seus processos de treball.Posem al teu abast els nostres recursos i serveis, així com la nostra capacitat de treballar en el territori a partir de la xarxa d'entitats i usuaris amb els quals treballem des del Servei de Joventut i Lleure.

+INFO

T.P.K. Convocatòria Oberta

El TPK posa disposició dels artistes diferents estudis, els que hi vulguin accedir, han de presentar un projecte a realitzar durant la seva estada.

Els artistes en residència tenen també a la seva disposició la resta d'infraestructures i serveis del TPK, (taller de gravat, taller de fotografia, espai wi-fi) i poden participar en cursos i seminaris. Al seu torn es comprometen a tenir accessible el seu treball quan es produeixen visites guiades per a escoles i esdeveniments d’índole similar i participar al projecte Els Temes de l’artista a on tenen l'oportunitat de explicar el seu treball i projectes.

+INFO

 

Beca Walter Benjamin
img

Cada any des de fa nou el Centre de Creació Contemporània Nau Côclea organitza una ruta guiada de Banyuls a Portbou. Aquesta ruta s’inclou en el Col·loqui Internacional Walter Benjamin que organitzen la Càtedra Walter Benjamin. Memòria i Exili (Universitat de Girona, UdG), el Memorial Democràtic (Barcelona) i Museu Memorial de l’Exili (La Jonquera), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Portbou. La ruta recorre el camí entre Banyuls i Portbou que va realitzar Walter Benjamin guiat per Lisa Fittko per travessar la frontera fugint de la policia nazi i al final del qual, el pensador es va treure la vida. Aquesta ruta es recorre cada vegada amb un/una artista que fa una proposta expressament pensada per a la ruta dins l’esperit del Walking Art (caminar com a pràctica artística) en totes les seves versions i possibilitats. El projecte guanyador es realitzarà durant aquesta caminada que tindrà lloc el dissabte 21 de novembre de 2020. La beca està oberta a totes les disciplines creatives (art sonor, dansa, arts escèniques, música, poesia, arts visuals, performance, recorreguts, art públic, land art, etc.).
Dotació de la beca: 750€ impostos inclosos
Les sol·licituds es poden enviar fins el dia 1 d’octubre de 2020.

+INFO

Testimoni Escènic
img

Ja pots consultar la nova convocatòria TESTIMONI ESCÈNIC.
TE és una xarxa de suport a la creació escènica, a través de residències i de preestrenes amb públic. Les residències són a la residència d’artistes Cal Gras i/o algun teatre o sala)
La convocatòria, serà oberta per rebre projectes fins el 18 de setembre de 2020.
+INFO

DespertaLab
img

La Nau Ivanow i la Sala Atrium posen en marxa la setena edició del Cicle de creació escènica DespertaLab amb l’objectiu de donar suport a la creació teatral. A través d’aquest cicle es posa a l’abast de les companyies l’espai i les condicions tècniques adients per a la creació, la producció, la comunicació-difusió i la projecció d’una obra teatral i el creixement i la professionalització de les companyies seleccionades.
El termini per presentar candidatures és del 7 de setembre al 2 d’octubre de 2020, ambdós inclosos.

+INFO

BCN Producció - La Capella
img

Barcelona Producció és un programa que té com a objectiu incentivar la producció en l’àmbit de les pràctiques artístiques contemporànies. Promou la participació d’artistes, comissaris, crítics, investigadors i altres professionals centrats en l’art i la cultura contemporània a través d’una convocatòria oberta i una selecció de projectes efectuada per un jurat independent.

Amb aquesta iniciativa, La Capella ofereix un suport a les necessitats econòmiques i de producció de la comunitat artística de Barcelona i la seva àrea d’influència, amb l’objectiu d’acostar a tots els públics les línies discursives de l’art actual. Es tracta de plantejar unes condicions de selecció que possibilitin als autors dels projectes concórrer de manera transparent i sense intermediacions.

El procés de selecció consta de dues fases: en la primera el jurat fa una primera selecció dels projectes presentats, i en la segona es convoquen totes les persones preseleccionades a una entrevista en la qual han de defensar el seu projecte i sotmetre’s a les preguntes del jurat. Sobre la base d’aquestes dues fases es pren la decisió de quins són els projectes seleccionats.

MODALITATS

PROJECTES EXPOSITIUS

3 projectes individuals per a la Sala Gran de la Capella                                                                                

1 projecte de comissariat per a la Sala Gran de la Capella                                                

PROJECTES NO EXPOSITIUS

2 projectes deslocalitzats                                                                                                         

2 projectes d’investigació.                                                                                               

1 projecte de publicació                                                                                                            

3 projectes d’acció en viu                                                                                                 

2 projectes de creació transdisciplinària i mitjans  digitals                                                              

PROJECTE EDUCATIU I DE MEDIACIÓ

1 projecte educatiu i de mediació                           

Termini de presentació de projectes: fins al dimecres 9 de setembre de 2020, a les 11 h.
+INFO

 

Remota residir a distància

Remota residir a distància és una residència en línia. Aquest nou espai virtual possibilita transcendir fronteres i posar en contacte a una diversitat de creadors que, en enriquir el procés de l’altre des de diferents postures, enforteixen i s’expandeixen les xarxes culturals. Els grups, igual que en les residències físiques, solen ser diversos i incloents (diversitat de pràctiques artístiques, llocs de procedència, edats, gèneres).

La residència durarà un mes, en el qual els residents compartiran el seu treball, els seus projectes i processos de creació (i el context físic de vida) en sessions virtuals, i avançaran de manera individual en els seus projectes, amb l’acompanyament de l’equip de REMOTA residir a distància. Hi haurà canals oberts de comunicació permanent entre participants.

Fins al 20 de Juliol

+INFO

Galeria d'imatges

Beca Fundació Güell
img

La FUNDACIÓ GÜELL amb la col·laboració de l’Associació HOMESESSION convoca una beca per a joves artistes d’arts visuals (màxim 35 anys) nascuts o establerts en terres de parla catalana oberta a les disciplines de pintura, escultura, instal·lació, fotografia, dibuix i vídeo art.

La data límit d’enviament de les candidatures és el 20 de setembre de 2020.

Consulteu les bases de la convocatòria: Bases Beca Arts Visuals 2020

Per a demanar més informacions podeu escriure a info@homesession.org

Beques Art i Natura
img

El Centre d’Art la Panera convoca anualment les Beques Art i Natura a la Creació, en col•laboració amb el Centre d’Art i Natura de Farrera, el Centro de Arte y Naturaleza d’Osca, el Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí i la Fundación Cerezales Antonino y Cinia de Cerezales del Condado, per tal de promoure la investigació i la creació en el camp de les arts visuals.

Els dos projectes guanyadors gaudiran de dos mesos d’estada en el Centre d’Art i Natura de Farrera, més 4000 euros de suport a la producció per cadascú. Els projectes guanyadors de les beques Art i Natura a la Creació seran presentats a Farrera dins l’any de la convocatòria i, en els anys consecutius, al Centre d’Art la Panera. 

El termini de presentació d’originals que concursen a les Beques Art i Natura a la Creació finalitza el 31 de juliol de 2020 a les 14 h. El veredicte es farà públic el dia 24 d’agost.
+INFO

 

Beques de producció i exhibició de l’Institut Ramon Llull, NewArtFoundation i Hangar

L’Institut Ramon Llull, NewArtFoundation i Hangar, Centre de Producció i Recerca d’Arts Visuals de Barcelona obren una convocatòria per assignar tres beques destinades a la producció de peces artístiques en l’àmbit de la confluència entre l’art i la tecnologia. Aquestes peces seran presentades en una exposició a Arts Santa Mònica, dins el programa oficial del Festival Ars Electronica 2020, que enguany se celebra en modalitat distribuïda, amb Barcelona com una de les seves seus, a causa de la crisi de la COVID-19.
 

Aquesta convocatòria concedirà un total de tres beques, dividides en dues modalitats:

Modalitat 1: 2 beques, finançades per l’Institut Ramon Llull, amb una dotació de 5.000 € de producció i 1.000 € d’honoraris cadascuna. Les peces produïdes en aquesta modalitat quedaran dipositades a NewArtFoundation, mantenint-ne l’artista la propietat. NewArtFoundation i la Col·lecció BEEP garantiran amb la seva infraestructura l’emmagatzematge, conservació i difusió de l’obra.

Modalitat 2: 1 beca, finançada per la Col·lecció BEEP, amb una dotació de 8.000 € de producció i 1.000 € d’honoraris. La peça produïda sota aquesta modalitat s’incorporarà a la Col·lecció BEEP.
 

Destinataris de les beques i requisits dels projectes presentats

Poden optar a aquestes beques els artistes, investigadors i desenvolupadors catalans o residents a Catalunya, de qualsevol edat i nacionalitat.

Els projectes presentats hauran de privilegiar el treball amb tecnologies de codi obert i sota llicències lliures.
 

Durada

El procés de producció finançat per aquestes beques s’inicia el 17 de juliol de 2020, dia en què es comunicarà el resultat de la convocatòria, i haurà de concloure abans del 9 de setembre de 2020, dia d’obertura del Festival Ars Electronica 2020.

Deadline: 12 July 2020 at 23:59 (UTC + 1h)

+INFO

 

Galeria d'imatges

Convocatòria oberta Summer Sessions 2020
img

Convocatòria oberta per a la participació d’un/a artista espanyol/a en el programa Summer Sessions 2020.
Les Summer Sessions són residències internacionals d’art i tecnologia de curta durada per a artistes i dissenyadors/es emergents. Una xarxa d’organitzacions culturals d’arreu del món patrocina i acull les residències.
Aquest any, a causa de les restriccions als desplaçaments internacionals produïdes per la pandèmia Covid-19, les residències es realitzaran localment.
Hangar patrocinarà a un/a artista d’Espanya per participar en aquest programa i realitzar una residència de dos mesos a Hangar (Barcelona) i desenvolupar el seu projecte en un marc de col·laboració amb les institucions que fan part de la xarxa Summer Sessions

Període de residència
Cada residència de les Summer Sessions té una durada aproximada de vuit setmanes. Durant aquest període el/l’artista desenvoluparà un projecte des del concepte fins a l’obra presentable, a punt per mostrar. Les dates de la residència a Hangar seran al setembre i octubre 2020.

Prestacions i finançament de la subvenció
– Espai de treball en el Laboratori d’Interacció d’Hangar
– Despeses de manutenció 1500 € (700 € per mes)
– Honoraris 500 €
– Partida de producció 950 €
– Despeses allotjament 800 €*
* En cas que l’artista es desplaci des de fora de Barcelona.
Termini de presentació de les sol·licituds
El termini de recepció de sol·licituds finalitza el dijous 23 de juliol de 2020 a les 23:59 h CEST

+INFO

 

Suport a la creació de La Marfà. Residències internacionals
img

Programa de beques que té la voluntat de promoure la internacionalització i la mobilitat artística. Estan destinades a nous projectes que suposin la col·laboració entre músics que resideixen a diferents regions o països. S’accepten propostes inèdites i no estrenades de qualsevol estil de música, projectes que impliquin la mobilitat artística i que necessitin desenvolupar un procés creatiu internacional en format de residència. La beca consisteix en la cessió d’espais i en un ajut per finançar una estada de creació de cinc dies de durada a La Marfà - Centre de Creació Musical, que hauria de tenir lloc entre el mes de setembre 2020 i el mes de juny de 2021. A partir de l’import atorgat, els beneficiaris seran els responsables de coordinar els detalls de la residència, com ara desplaçaments, allotjament, i manutenció, entre d’altres.

Termini de presentació de sol·licituds: 10 de juliol de 2020
+INFO


Beques d’intercanvi per a projectes artístics entre Stuttgart i Barcelona.
img

Per sisè any consecutiu Hangar publica aquesta convocatòria de beques d’intercanvi d’artistes entre el land Baden-Württemberg i Catalunya. Aquesta beca va sorgir en 2015 per iniciativa del Goethe-Institut Barcelona, ​​de la Kunststiftung Baden-Württemberg, de la Württembergischer Kunstverein Stuttgart -WBK i del centre de producció i investigació d’arts visuals Hangar (Barcelona) i rep el suport del Ministerium für Wissenschaft, Forschung und Kunst Baden-Württemberg -MWK- i de la Generalitat de Catalunya.

Prestacions i dotació de la beca:
Desplaçament: 300 €. / Dotació econòmica: 1.800 € en concepte de manutenció (2 mesos) i 900 € en concepte de producció (quantitats en brut). / Allotjament i espai de treball. / Ús de les infraestructures del centre. / Assistència tècnica puntual. / En cas de requerir dedicació exclusiva al projecte, es facturaran els costos a càrrec del pressupost de producció.


El termini finalitza el 17 de maig 2020 a les 23:59 h CEST.

+INFO

 

Nos llamamos así Convocatoria per Escriptors Gener 2021
img

Un projecte de Col·lectiva Narrativa en col·laboració amb g_b(residència d’escriptura) i Cajon de Sastre (editorial)

RESIDENCIA D’ESCRIPTURA COL·LECTIVA GENER 2021 nos llamamos así

Can Serrat és un espai de treball en viu que dóna suport a escriptors i a la producció artística. Oferim suport i recursos individuals a cada resident segons les seves necessitats.

La convocatòria està oberta a tots els temes i és la segona edició del projecte de residència narrativa col·lectiva. El jurat seleccionarà els participants segons la rellevància del seu treball general, projectes recents en el context i les línies de pensament de Can Serrat. Els residents seleccionats tindran el temps i l’espai per treballar en els seus propis projectes d’escriptura mentre resideixen a Can Serrat. A més, i específicament per a aquesta convocatòria oberta, demanem als residents seleccionats que dediquin part del seu temps aquí per contribuir a la producció d’una narrativa col·lectiva que desenvoluparem junts.

BEQUES

El jurat seleccionarà 16 propostes per formar part del projecte d’hivern 2021 nos llamamos así. Ens complau poder oferir almenys un suport parcial a cada sol·licitant seleccionat.

El desglossament és el següent:

- 1 beca completa

- 5 beques del 70% 

- 5 beques del 50%

- 5 beques del 30% 


DATES IMPORTANTS

Periode d’aplicació: Del 1 al 31 de Maig de 2020

Resultats: Juliol 2020

Dates de residencia: Del 7 de Gener al 7 de Febrer de 2021
+INFO

CONVOCATÒRIA DE RESIDÈNCIES D'ARTS VISUALS a NAU ESTRUCH
img

L'Estruch, Fàbrica de creació de les arts en viu, és un equipament municipal de Sabadell amb més de vint anys de trajectòria que cobreix un ampli espectre de la pràctica artística contemporània. 

L'Estruch es distingeix per cercar la permeabilitat entre disciplines com la dansa, el circ, les arts visuals, la performance, l'experimentació sonora o el desenvolupament tecnològic. 

Els seus resultats nodreixen el circuit artístic internacional però també d'altres àmbits com ara el social, l'acadèmic, industrial, etc.

Nauestruch és l'àrea especialitzada en arts visuals i performance, amb especial interès en propostes al voltant de polítiques del cos.

La convocatòria de residències d'art visuals té dues modalitats:


1.RESIDÈNCIES DE PRODUCCIÓ ARTÍSTICA

2.RESIDÈNCIA PRODUCCIÓ CURATORIAL


Els serveis del centre són: sales d'assaig, tallers, sala d'exposicions, medialab, espai multimèdia, teatre o allotjaments, que es cediran segons disponibilitat i que sempre s'hauran de compartir amb altres artistes. 


Convocatòria oberta fins al 9 de març de 2020 

Els projectes seleccionats es faran públics el 3 d'abril de 2020
+INFO

Residència per Artistes a HOMESESSION
img

Programa de residències

Homesession Residència és un programa de residència per a artistes i professionals de l'art que vulguin desenvolupar les seves recerques o projectes a Barcelona. 

Les estades de dos mesos ofereixen als artistes l'oportunitat de gaudir de les interaccions que es poden generar des d'un barri culturalment actiu al centre de Barcelona. 

Amb la participació de Homesession en l'escena artística local, l'estada esdevé una experiència clau en el procés creatiu. La residència es clausura amb un esdeveniment de presentació pública.
 

Convocatòria per a Juliol i Agost, finalitza el 29 de Febrer.

+Info

Convocatòria de residència de Tardor d’Art Contemporàni - Can Serrat
img

Can Serrat és un espai de creació, comunitat i procés. Com a tal, les activitats que organitzem estan orientades al voltant d’aquesta idea i reflecteixen un interès a estar presents en aquest procés, investigació, pregunta, dubte, comprensió, curiositat i debat. El programa de residencia dóna suport als escriptors i a la producció artística, amb un seguimiento individual, oferint recursos a cada resident segons les seves necessitats.

La convocatòria està oberta a tots els temes i formes. Els residents seleccionats tindran temps i espai per treballar en els seus projectes mentre resideixin a Can Serrat. 


BEQUES

El jurat seleccionarà 16 propostes per formar part de la residència durant la tardor 2020.


El desglossament serà el següent:

1 beca completa

5 becas del 70%

5 becas del 50%

5 becas del 30%
+Info

Convocatòria Escriptors Tardor 2020 - Can Serrat
img

Can Serrat és un espai de creació, comunitat i procés. Com a tal, les activitats que organitzem estan orientades al voltant d’aquesta idea i reflecteixen un interès a estar presents en aquest procés, investigació, pregunta, dubte, comprensió, curiositat i debat. El programa de residencia dóna suport als escriptors i a la producció artística, amb un seguiment individual, oferint recursos a cada resident segons les seves necessitats.

La convocatòria està oberta a tots els temes i formes. Els residents seleccionats tindran temps i espai per treballar en els seus projectes mentre resideixin a Can Serrat. 
 
El jurat seleccionarà 16 propostes per formar part de la residència a l’tardor 2020.
 
El desglossament serà el següent:
 
1 beca completa
5 becas del 70%
5 becas del 50%
5 becas del 30%

Termini límit per aplicar. 29 de febrer 2020

+info

ESTÈTIQUES TRANSVERSALS - ECOSISTEMES DE FICCIÓ

Convocatòria de projectes oberta fins el 21 de febrer de 2020

Estètiques transversals - Ecosistemes de Ficció és un projecte d'Idensitat + Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana desenvolupat a València, Castelló i Alacant a partir de dues residències per convocatòria oberta (València i Alacant) i un taller de producció en el context de Castelló a càrrec d'un/a artista convidat.

 
La present convocatòria està orientada a artistes i col·lectius que vulguin realitzar una residència a València - Centre del Carme Cultura Contemporània o a Alacant - Centro Cultural Las Cigarreras. Les residències s'hauran de desenvolupar sobre la temàtica Ecosistemes de Ficció proposada per Idensitat entre abril / juny de 2020 (Alacant) i setembre / novembre de 2020 (València).

+info

CONVOCATÒRIA OBERTA PROPOSTES EXPOSITIVES CACIS EL FORN DE LA CALÇ 2020
img

El Centre d’Art Contemporani i Sostenibilitat El Forn de la Calç posa en marxa un nou programa de Projectes Expositius Artístics i Culturals, destinada a ordenar la recepció de propostes. A partir d’aquest any 2020, es realitzaran convocatòries de diferents classes de projectes culturals, a través dels quals, necessàriament, hauran de canalitzar-se les propostes d’activitats que es vulguin presentar. En aquest marc, s’obre un període de recepció de projectes expositius a desenvolupar dins de l’espai interior i/o exterior del Centre.

 
Els artistes participants presentaran un projecte expositiu a realitzar dins de l’espai interior i/o exterior del Centre, cas de ser seleccionat. El projecte ha d’estar relacionat amb l’art, l’ecologia i la sostenibilitat, amb l’objectiu de fomentar la col·laboració entre artistes i científics. 
 
Els interessats han de presentar la sol·licitud necessàriament al mail de CACiS, info@cacis.cat. La data límit per presentar projectes expositius és el 27 de març de l’any 2020. 
 
Podeu trobar les bases per aquesta convocatòria a

SOUNDS OF OUR CITIES - IDENSITAT ID
img

City of Roeselare + Idensitat +  Dear Hunter + Aalborg Universitet  / 2019 - 2021

 
L’activitat artística central del projecte és el desenvolupament de dues exposicions d’art sonor que s’incorporaran a llocs específics dels entorns urbans de Roeselare, Bèlgica i Barcelona,Espanya. Cada exposició constarà de deu peces sonores, una de cadascun dels deu artistes escollits en una convocatòria oberta europea. Prèviament a la producció de les exposicions, el col·lectiu Dear Hunter, realitzarà mapes socials de cadascuna de les àrees seleccionades, alhora que tindrà lloc una residència col·lectiva per a tots els artistes i comissaris. Els resultats finals de cada procés de mapeig es lliuraran als artistes i es posaran de manifest els punts que comparteixen les dues localitats.

Fins el 31 de gener.

+info

CONVOCATÒRIA RESIDÈNCIES NAU CÔCLEA 2020
img

La residència s'ofereix des del 2 de març al 14 de juny i des del 5 d'octubre al 28 de desembre. Les aplicacions estan obertes a projectes d'arts visuals, arts en viu, dansa, art sonor, música i projectes d'escriptura. Els projectes de recerca en arts i creació també són elegibles. 

Fins el 9 de febrer

+info

CONVOCATÒRIA PER A PROJECTES DE RESIDÈNCIES A CACiS - EL FORN DE LA CALÇ
img

Cacis obre una convocatòria de residència per a artistes, creadors i cientí cs de l’àmbit internacional per a l’any 2020, que vulguin dur a terme un projecte relacionat amb l’art, l’ecologia i la sostenibilitat, amb l’objectiu de fomentar la col·laboració entre artistes i cientí cs. L’activitat, individual o col·lectiva, ha d’estar presidida pel canvi climàtic com a motiu d’inspiració, reflexió i estímul d’actuació.

 
Fins el 20 de febrer
 
 

CONVOCATÒRIA DE SELECCIÓ DE PROJECTES PER LA 9a MOSTRA D'ART URBÀ
img

Convocatòria de selecció de projectes per la 9a Mostra d’Art Urbà

Aquestes bases tenen com a objectiu regular la selecció dels projectes de creació contemporània que formaran part de la 9a Mostra d’Art Urbà de Roca Umbert (MAU), que es portarà a terme el dissabte 16 de maig de 2020. En aquesta edició l’eix temàtic de la mostra se centrarà en el concepte de mecanització.
 
Termini: S’acceptaran els projectes -que hauran d’incloure el dossier amb la informació requerida a l’apartat 8 d’aquestes bases- presentats entre  el 17 de desembre de 2019 i el 31 de gener de 2020 a les 14h.

+info

CONVOCATÒRIA PER A RESIDÈNCIA D'ARTISTES AL TPK
img

Al TPK obrim una convocatòria per acollir artistes en residència per un període de 2 anys a partir dels primers mesos de l’any 2020. 
Es posarà a disposició un mínim de 2 tallers, de 10 m2 (50 €/mes) o de 16 m2 (80 €/mes) integrats dintre de l’espai del TPK i amb els serveis bàsics inclosos.
A les bases hi trobareu la resta d’informació i condicions. 


 
Fins el 7 de gener de 2020

+info

ETI (EXPERIMENTAR UNA TRANSFORMACIÓ INSTITUCIONAL) - IDENSITAT ID + LA ESCOCESA
img

ETI Barcelona és un projecte d'Idensitat en cooperació amb La Escocesa que proposa un procés col·laboratiu entre artistes i no artistes per imaginar un nou espai de relació institucional. Mitjançant l'eix temàtic "crear una nova institució", es proposa generar un espai de transició, sensible a la interacció entre pràctiques socials i creatives, on és possible repensar altres llocs per a la cultura des de les noves complexitats socials i la diversitat de públics. ETI (Experimenter uneix Transformation Institutional) és un projecte europeu entre École Nationale d'Art (ENDA) - París, Idensitat - Barcelona, Fondation Bottari Lattes - Torí i Minitremu - Targu-Mures co-finançat per co-finançat per Creative Europe. ETI Barcelona forma part d'ell.

Fins el 20 de gener. 

+info

CONVOCATÒRIA OBERTA PER SOL·LICITAR UN TALLER D'ESTADA LLARGA (FINS A 2 ANYS) A HANGAR
img

Oberta la convocatòria per sol·licitar un taller d’estada llarga (24 mesos). Des d’ara i fins al 26 de gener del 2020 a les 24 h, s’obre el termini de presentació de sol·licituds.

 
 
Tallers disponibles: 6.
Durada de la residència: des de maig del 2020 fins a l’abril del 2022.
Resultat de la selecció: a mitjans de febrer de 2020.
Lloguer taller: 130,26 €/mes (IVA inclòs).
Fiança: 2 mensualitats a retornar al final de l’estada.
 

OPEN CALL BIOFRICTION - HANGAR
img

Biofriction és un projecte d’Europa Creativa liderat per Hangar en col·laboració amb Bioart Society, Cultivamos Cultura i l’Institut Kersnikova compromès amb el suport a les pràctiques de Bioart i Biohacking. El títol fa referència a la combinació de biologia, biotecnologia, ficció i arts com a superfícies de fricció, amb especial atenció al potencial emancipador de la biotecnologia a través d’interfícies en el context de les pràctiques artístiques. La convocatòria es dirigeix a projectes en el camp de l’experimentació amb biomaterials, posant l’accent principalment en el feminisme transhackfeminista com a enfocament (o com a multiplicador de mètodes) per a repolitizar el feminisme a través de la (bio)pràctica.

Fins el 29 de gener. 

 
+info
 


Que és Xarxaprod?

Xarxaprod  - Xarxa d’espais de producció i creació de Catalunya- és una associació que aglutina centres de producció i creació tant públics com privats al servei de la producció cultural contemporània.
Creada l’any 2006, l’objectiu principal de Xarxaprod és compartir i optimitzar recursos amb la finalitat d’enriquir el teixit productiu a disposició de creadors/es i fomentar la seva relació amb la societat.

logo

Amb el suport de:
logo