CALLS  2019

Convocatòria Coordinació Xarxaprod

CONVOCATÒRIA PER A RESIDÈNCIA D'ARTISTES AL TPK
img

Al TPK obrim una convocatòria per acollir artistes en residència per un període de 2 anys a partir dels primers mesos de l’any 2020. 
Es posarà a disposició un mínim de 2 tallers, de 10 m2 (50 €/mes) o de 16 m2 (80 €/mes) integrats dintre de l’espai del TPK i amb els serveis bàsics inclosos.
A les bases hi trobareu la resta d’informació i condicions. Fins el 7 de gener de 2020

Convocatòria 2020 de residències artístiques a La Escocesa
img

La Escocesa obre pel 2020 una convocatòria de 35 residències a tallers per a la creació artística, places per a residències de mitjana i llarga durada, per a creadores provinents de qualsevol disciplina que vulguin formar part del col·lectiu artístic.

 
Tota la informació sobre les residències i sobre la documentació a presentar es troba a les bases adjuntes.
El termini de presentació és el 28 de novembre.

MODALITATS DE RESIDÈNCIES:

Residències de creació a La Escocesa (de 2 anys, 1 any i 6 mesos)
Residències translocalizades de creació (betevé, Fundació Joia, espai gastronòmic Santa Rita)
Residències de recerca a La Escocesa.
Residències per a col·lectius a La Escocesa.

CO-LIVING OPPORTUNITY WINTER 2020 RESEARCH PROJECTS
img

Calling for research project with no theme required. Open to all disciplines (mathematics, astrology, physics, architecture, mythology, anthropology, philosophy, literature, sociology, (micro)biology, ecology, music, performance, theatre, dance, visual art, etc) Minimum stay: one week / maximum stay: 2 months.

Applying period until the 31st of decembre.

SPRING 2020 RESIDENCY CALL WRITING PROJECT

Within the residency program Can Serrat offers individual support and resources to each resident as need be. The call is open to all themes and writing genres. Selected residents will have the time and space to work on their own writing projects while in residence at Can Serrat.
 
The jury will select 16 proposals to be a part of the winter writing residency. 
 
The breakdown will be the following:
 
– 1 fully funded grant
– 5 grant at 70% cost
– 5 grant at 50% cost
– 5 grant at 30% cost
 
Deadline to apply: October 31st, 2019
Results will be announced December 2019
 
 
 
 

Image gallery

SPRING 2020 RESIDENCY CALL CONTEMPORARY ART

Within the residency program Can Serrat offers individual support and resources to each resident as need be. The call is open to all themes and mediums. Selected residents will have the time and space to work on their own writing projects while in residence at Can Serrat. A selection of granted artists will be able to show the production in process in the frame of la trastera‘s exhibition program. 

 
The jury will select 16 proposals to be a part of the winter writing residency. 
 
The breakdown will be the following:
 
– 1 fully funded grant
– 5 grants at 70% cost
– 5 grants at 50% cost
– 5 grants at 30% cost
 
Deadline to apply: October 31st, 2019
Results will be announced December 2019
 

Image gallery

Open call to apply for a long-stay residency (up to 2 years) in Hangar
img

The call for applying for a long-stay studio (24 months) is now open. From now until January 26, 2020 at 12 p.m., the deadline for submission of applications is opened.

 
Available studios: 6.

Duration of the residence: from May 2020 to April 2022.

Selection result: mid-February 2020.
Studio rental: 130.26 €/month (VAT included).

Deposit: 2 monthly payments to be returned at the end of the stay.

Open call to apply for a short-stay residency (3 months) in Hangar
img

The call for applying for a short-stay studio (3 months) is now open. From now until November 17, 2019 at 12 p.m., the deadline for submission of applications is opened.

 
Available studios: 3.
Duration of the residence: two vacancies from January to March and one vacancy from April to June 2020.
Selection result: at the end of November 2019.
Studio rental: 130.26 €/month (VAT included).
Deposit: 1 monthly payment to be returned at the end of the stay.

+info

OBERTURA DE LA CONVOCATÒRIA DE BEQUES DE SUPORT A LA CREACIÓ 2019_
img

Baumann Lab obra la convocatòria de beques de suport a la creació artística amb la finalitat de donar impuls a les trajectòries individuals, als processos creatius, i fomentar àmbits i contextos específics en els quals desenvolupar oportunitats de creació. Fins el 22 de novembre 
+info

CREACIÓ JOVE: Aquesta modalitat té la finalitat d'oferir suport a la producció per a artistes i projectes d'arts visuals o pensament contemporani.
 
Es podran presentar joves de fins a 35 anys (data de naixement de 1984 en endavant) o que formin part de col·lectius on més de la meitat de les persones compleixin aquesta condició.
 
La convocatòria està dirigida a creadors/ores i productors/ores culturals que estiguin desenvolupant o vulguin desenvolupar un projecte artístic o proposta cultural vinculada a la creació contemporània, ja sigui en la seva fase de recerca o realització, producció o difusió. Poden optar també entitats o col·lectius d'altres camps professionals que proposin una interacció entre pràctica artística i context. En aquest darrer cas, les persones responsables del projecte hauran de complir la condició establerta de l'edat.
 
Té una dotació econòmica de 1.800€ per producció i honoraris.

+info

TÀNDEM: Aquesta modalitat proposa la unió de dues (o més) persones, un/a artista consolidat i un/a estudiant, per a que duguin a terme un procés artístic conjunt i en equip combinant els seus esforços, experiències, motivacions i coneixements. La seva finalitat és fomentar el treball conjunt entre un/a estudiant menor de 20 anys (de batxillerat artístic, cicles formatius, graus universitaris, etc.) i un/a artista consolidat/da o professionalitzat/da a partir de la idea d’acompanyar. La beca està dirigida a el/la artista que és qui farà la proposta sobre com dur a terme el procés de treball i l’acompanyament amb l’estudiant.
 
Podran presentar sol·licitud les persones físiques sense límit d’edat, entitats o col·lectius amb coneixements i/o experiència en l’àmbit de les arts visuals i les pràctiques artístiques contemporànies, en la gestió o mediació cultural, el comissariat, en l’assessorament artístic o en altres activitats relacionades.
 
Té una dotació econòmica de 1.500€ per producció i honoraris.

+info

 
AD CUM PANIS (ACOMPANYAMENT): Aquesta modalitat està dirigida a persones que estiguin interessades en la col·laboració i la dinamització dels processos de creació i producció de projectes d’art que estiguin d’alguna manera emmarcades en aquesta idea d’acompanyament. La proposta es basa en idear i dur a terme activitats i processos de treball que facilitin i enriqueixin el desenvolupament dels projectes dels i les artistes becats i residents al BaumannLab.
 
Beca dirigida a persones menors de 35 anys (data de naixement de 1984 en endavant) que tinguin relació amb les arts visuals. 
 
La beca és de 1.500,00 € i suport material en concepte de col·laboració extern; amb un màxim de 300,- € (impostos inclosos).

+info

EXPERIMENTACIÓ AUDIOVISUAL I ART DIGITAL: Convocatòria per a la investigació o producció en l’àmbit de l’art digital i l’experimentació audiovisual. L’objectiu d’aquesta beca és fomentar la creació de projectes que relacionin art i noves tecnologies i la recerca en aquest camp.
 
L'ajut inclou una dotació de 1.200€ per material i honoraris.

+info

L'ANTENA. RECEPCIÓ PERMANENT DE PROPOSTES EXPOSITIVES, ACTIVITATS I FORMACIONS EN RÈGIM D’ACOLLIDA O COPRODUCCIÓ I ÚS DEL MEDIALAB: 
L'Antena
del BaumannLab és una convocatòria permanent perquè ens presentis les teves propostes i un comitè de selecció triarà les més interessants, viables o necessàries. Les formes en què podem donar-te suport, coproduir un projecte o acompanyar-lo fins que sigui realitat poden ser molt diverses.

+info

6a CONVOCATÒRIA Cicle de Creació Escènica DespertaLab 2020
img

Destinataris

El projecte s’adreça a companyies i col·lectius professionals o en vies d’inserir-se en la professionalització, de fins a 35 anys, amb projectes originals i inèdits. Tant el responsable com almenys el 60% dels integrants han de situar-se per sota de l’edat límit. Es valorarà especialment la innovació i solidesa del projecte. Han de trobar-se en disposició de ser muntats, presentats públicament i específicament en les condicions de la Sala Atrium de Barcelona.
 
Presentació de candidatures, dotació i passos a seguir
Per inscriure’s a la convocatòria de DespertaLab, cal remetre el formulari d’inscripció i un dossier amb la memòria del projecte, segons el guió corresponent. Es podrà  adjuntar com a annex tota la informació i el material que es considerin oportuns. Tot plegat, haurà de presentar-se entre el 5 de setembre i el 3 d’octubre de 2019. 

+info

RESIDÈNCIES DE CREACIÓ PER PROJECTES D'ARTS VISUALS A ROCA UMBERT
img

The selection process is aimed at individuals and legal entities - artists, theorists, collectives and associations - with an artistic project or a line of research under way in the sphere of visual arts and image, or related disciplines, who need a work space.
Beneficiaries who have already had a residency at Roca Umbert can reapply with a new project, except those who have had two or more notifications for breaking the rules of the centre.
The primary aimof a residency isto execute a creative project or piece of research in the field of visual arts and image, of fixed duration, with the support of Roca Umbert in the form of the space, advice or support, and involving a return for society and sharing experiences with the other resident artists.
Roca Umbert will encourage the holding of meetings, encounters and individual or group work or continuing training sessions with the coordinatorssitting on the jury, aswell astheoretical advice with the artist and adviser of Roca Umbert, Joan Fontcuberta.
Depending on the nature of the projects and whether Roca Umbert considers it appropriate, basic artistic material, printing press, a small stage and/or other spaces may occasionally be provided. Roca Umbert will make a public presentation in the format that it considers appropriate of the projects developed during the residence.
 
Deadline: applications must be submitted between 31 July and 15 October 2019 (by 2pm).

+info

Cinquena Beca d’Investigació Artística Fundació Banc Sabadell – Hangar
img

Hangar, centre de producció i investigació d’arts visuals i Fundació Banc Sabadell obren la convocatòria d’una beca pel desenvolupament a Hangar d’un projecte d’investigació artística. La beca està destinada a artistes i investigadores de qualsevol camp, no necessàriament artístic, de nacionalitat espanyola o residents al territori espanyol. Poden optar a la beca tant artistes com investigadores.

 
Termini de presentació de sol·licituds: fins el 31 d’octubre de 2019 a les 23:59 h (GMT +1).
Resultats del procés de selecció: finals de novembre de 2019.
Residència: entre febrer i desembre 2020. A concretar amb Hangar

+info

Glia call, collaborative laboratory of body and media
img

About the project
Glia is a project by artist Brisa MP within the framework of the IV research and production grant of the Hangar 2019 Interactive Lab that invites artists, technicians, designers, friends of open source software and hardware, DIY, DIWO, DIT, to share a space of thought, creation and production. Glia takes as methodology and political ethics the free software and hardware; the open source from work systems that constantly feed back, in the same way that their tools can be shared and modified by others.

Glia is an open laboratory for research, co-creation and co-production, with the aim of promoting the development of body-technology axes. It also wants to strengthen ties of collaboration and community based on shared authorships and de-hierarchising institutional artistic spaces in order to share them.

Open call until the 1st of september

+info

ENCURA#4: Open Call for a 3 months curatorial research residency
img

Hangar, in association with Curators’ Network, is offering a fully-funded three-month-residency that will take place in Barcelona and Madrid (Spain), during January-March, 2020.

The open call is free of charge and open to all curators and researchers who currently do not live and work in Catalonia. The deadline for the submission of applications is Monday, September 30th, 2019, midnight, Spanish time, CEST time zone.

+info

WINTER 2020 OPEN CALL!
img

Can Serrat is a space of creation, community, and process.  As such, the activities we organize are oriented around this idea and reflect an interest in being present to that process, research, question, doubt, understanding, curiosity, and debate.
 
Within the residency program Can Serrat offers individual support and resources to each resident as need be. The call is open to all themes and writing genres. Selected residents will have the time and space to work on their own writing projects while in residence at Can Serrat. 
 
The jury will select 14 proposals to be a part of the winter writing residency.  
 
Deadline to apply: August 5th, 2019
 

INTERNATIONALIZATION FELLOWSHIP PROGRAMME LA ESCOCESA 2019
img

La Escocesa announces four grants for international artists’ residencies in four European centres of artistic creation to be carried out during the year 2019 and the first four months of 2020. The centres are: Cité Internationale des Arts de Paris; GlogauAIR de Berlin; Casa Planas de Palma de Mallorca; and BelgradeAIR de Belgrade. The residences last between one and three months. They all include a work space, an endowment for transport, maintenance and production, a formula for accommodation, and the possibility of making a public presentation of the project developed.

+info

Prestació i execució dels serveis de la direcció de les activitats de circ l'Estruch i direcció artística de les activitats de Nauestruch de l'Estruch, fàbrica de Creació Arts en viu
img

L'Ajuntament de Sabadell, a través del servei de Cultura, considera la necessitat i conveniència de contractar els serveis de les direccions artístiques de les àrees de circ i de Nauestruch (arts visuals i performàtiques), ja que no disposa de mitjans ni personal especialitzat per duu a terme les tasques de direcció artística d'aquestes àrees. Els interessats poden accedir el següent enllaç i presentar la documentació corresponent abans del 8/07/19. 

+info


FICTION ECOSYSTEMS / 2019
img

Residency for art project.

Until the 21st of july of 2019
IDENSITAT + Centro de Arte Contemporáneo Huarte
 
The town of Huarte, where the Huarte Centre is located, stands next to the towns of Burlada and Villava on the outskirts of Pamplona. The three localities follow the course of the river Arga, which has generated historical and cultural links among them. In recent years, the boundaries between rural and urban areas in these towns have been modified, due to urban and population growth, the conversion of gardens/allotments into leisure spaces, and changes in leisure habits, among other reasons. The focus of interest of the project to be developed is the study of this area's cultural/environmental ecosystem related to the imaginary, to activate work processes from perspectives such as the utopian, the dystopian or fictionalised realities. From imagining other possible ecosystems, to analysing existing ones in order to create or fictionalise other realities. The territorial node or involved group, and the educational activities will be activated through local social groups and educational institutions interested in joining with this focus. The selected project will develop its work based upon this context.

+info

Hangar Production grants 2019

Hangar, Barcelona’s visual arts production and research centre, launches a call for three production grants. With these grants, Hangar makes available to artists a budget, space and technical conditions suitable for the production of a work in process and contributes to its dissemination in a professional environment.

 
Until the 8th of july

+info

Writers Open Call January 2020
img

Writers open call 2020

Application time from 1st of june to 1st of july 

Time of residency of the candidates >>>> from  7th to 31st of january of 2020. 


 

CALL FOR SUPPORT FOR PROJECTS RELATED TO THE MOVING ARTS AT ROCA UMBERT FACTORY OF THE ARTS 2019 – 2020
img

The objective of this call for proposals is to give support to projects related to the moving arts that will be carried out throughout the last quarter of 2019 and 2020 at Roca Umbert Factory of the Arts, in accordance with the types and requirements established in this call for proposals.

 
Deadline: the applications should be presented between 14 May 2019 and 11 June 2019 until 2pm. Once this competition has been completed, type D will remain open until 31 December 2020.

+info

Grants Art & Nature Creation 2019
img

The Centre d'Art i Natura (CAN) de Farrera, in cooperation with Centre d'Art La Panera (Lleida), Centro de Arte y Naturaleza de Huesca, and Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí, offers 2 grants each year for artists from all around the world. Art and Nature Creation scholarships invite artists to develop projects related with both Cultural and Natural heritage from High Catalan Pyrenees. Please do a look to Bases 2019! 

 
The 2 months stay have to be performed from September 2019 to June 2020. Winners have to agree the stay with CAN administration. Remember: deadline June the 14th at 14:00h (local time). Aplication can be sent to:  aj.lapanera@paeria.cat

+info

Exchange grants for artistic projects between Stuttgart and Barcelona
img

For the fifth consecutive year Hangar publishes this call for artist exchange grants between Baden-Württemberg and Catalonia. This grant was created in 2015 on the initiative of the Goethe-Institut Barcelona, the Kunststiftung Baden-Württemberg, the Württembergischer Kunstverein Stuttgart -WBK and the Hangar Visual Arts Production and Research Centre (Barcelona) and is supported by the Ministerium für Wissenschaft, Forschung und Kunst Baden-Wurttemberg -MWK- and the Generalitat de Catalunya.

 
Until the 2nd of June
 

Fourth research and development grant at the Hangar Interaction Lab
img

Hangar, the visual arts production and research centre in Barcelona, is calling for three grants for artists, researchers and developers in the field of open source technology to carry out a three-month research, development and/or production residency in its Interaction Laboratory.

 
Until the 17th of June
 
 
 
 
 
 

Open Call: Exchange Residency in art3 (Valence, Francia)
img

La convocatòria s'emmarca en un intecanvi entre art3 i Homesession i tenen com a objectiu impulsar la mobilitat d'artistes i promouen el coneixement i la interacció entre els agents del sector artístic d'ambdós contextos. El programa d'intercanvi amb art3 s'inicia el 2014, des d'aleshores s'han beneficiat del programa els artistes Lola Gonzàlez, Laura Llaneli, Julia Gorostidi, Mario Santamaría, Luke James, Benjamin Collet, Antonin Horquin, Joan Pallé y Adélaïde Feriot.

Data límit per enviar la candidatura: 11 de maig de 2019. 
Resolució del jurat: 3 de juny de 2019. 
Duració de la residència: 2 mesos, octubre i novembre de 2019. 
L'artista seleccionadx en aquesta convocatòria presentarà el seu treball o investigació a art3 Valence en format expositiu. 

+info

Open Call per artistes Balears: Residència a Belgrad (Sèrbia)
img

Homesession, amb la col·laboració de l'Institut Ramon Llull, llança una convocatòria dirigada a artistes Balears (o residents a les Illes Balears) de màxim 40 anys, per a la realització d'una residència artística a Belgrade Air Project (Sèrbia). 
La convocatòria s'emmarca en un intercanvi entre Belgrade Air Project i Homessession i té com a objectiu impulsar la movilitat d'artistes i promou el coneixement i la interacció entre els agents del sector artístic dels dos contextos. Aquest nou programa d'intercanvi de Homesession va començar el 2018 amb la residència a Barcelona de l'artista serbi Stanko Gagrčin y de Juan David Galindo a Belgrad. 

Open call Belgrado 2019
 
Data límit d'enviament de candidatures: 20 de maig de 2019.
Resolució del jurat: juny de 2019.
Duració de la residència: 2 mesos, octubre i noviembre de 2019.

+info

Summer sessions 2019 exchange grant
img

Open call for the participation of an artist from Spain in the Summer Sessions 2019 program.

The Summer Sessions are short-term international art and technology residencies for emerging artists and designers. A network of cultural organizations all over the world sponsors and hosts the residencies.

This year Hangar will sponsor one artist from Spain to participate in this program and realize a residency for the duration of two months in V2_Lab (Rotterdam).

Exchange grant between the Buenos Aires Bienal de Arte Joven and Hangar
img

Hangar and the government of the Autonomous City of Buenos Aires have signed an agreement for the realization of an exchange residency program between Buenos Aires and Barcelona. Within this program, an artist residing in Spain will be selected to participate in the Residencia Internacional Campus Bienal, organized by the Bienal de Arte Joven de Buenos Aires in collaboration with the Centro Cultural Recoleta.

 
The aim of this call is to offer a grant for an artist residing in Spain to spend two months at the Residencia Internacional Campus Bienal in Buenos Aires.
 
Participation in this competition is open to artists between the ages of 18 and 32, resident in Spain, who develop proposals in the field of visual arts, performance, installations, sound art, audiovisual and new media.
 
The residency will last two months, from August 2 to September 30, 2019.

+info

El Venadito, mostra contra el maltractactament animal - siNesTesia
img

El Venadito, la mostra d'art contra el maltractament animal, arriba a la seva 3a edició. El maltracte cap als èquids es el tema central d'aquesta nova convocatòria organitzada per l'espai d'art siNesteSia amb la col·laboració de les entitats animalistes ADE i CYD  Santa Maria i el Museu de Ciències Naturals de Granollers que acolliran la mostra. 

Convocatoria fins el 30 de juny.
+info 

Convocatòria Festival TEST - Cal Gras
img

TEST és el Festival de la Xarxa Testimoni Escènic obert a propostes de tots els llenguatges artístics (música, dansa, teatre, titelles, màgia, clown, monòlegs, poesia, nous llenguatges…), de curta durada, per espais reduïts i no convencionals, on la distància entre públic i artistes és mínima, fent augmentar l’experiència del públic i la intensitat de l’espectacle.

El Festival TEST, està format per un cap de setmana inaugural a Avinyó, els dies 5 i 6 de juliol. A partir d’aquí i durant els caps de setmana de setembre, octubre i novembre, es repartiran les propostes pels 11 nuclis de la Xarxa TE.

CONVOCATÒRIA OBERTA Per A Residències De Creació - Cal Gras
img

Selected creators will enjoy lodgings and a shared workshop at the Cal Gras Artists’ Residence, a rural house situated in Avinyó, Catalonia, with 5 rooms (shared or individual), a residents’ kitchen, a dining room, a lounge, and 4 halls for working, meeting or lectures, each occupying 45m2. Wi-fi is available throughout the house. You can see the amenities, and find out more, by visiting www.calgras.cat, or by sending an email to info@calgras.cat. Cost: 110€ per week 400€ per month. (For costs for more than one resident, please enquire directly) Applications must be accompanied by a brief note, with the following information: -Personal details, web address or pictures of the artists’ works. -The specific work to be completed during the residency. -When, and for how long, you would like to stay (please offer a choice of two possible dates. -Whether you might like to organise an open public activity during the residency.

+info: Eva o Quim / info@calgras.cat / Tel. 938387818 / 638702756

+info

“READERS” ** DOUBLE CALL ___ SUMMER * 2019/2020 START (Italy) + CAN SERRAT (Catalonia / Spain)

Who can apply? Writers
Application period: March 5> APRIL 5, 2019 (inclusive)
Announcement of the results: End of April 2019
Residency from July to September 
 
 
** In reference to a 1988 interview in France Culture with Roland Barthes __ questioning the relationship / separation between the writer and reader. __ (The interview coincides with the publication of ‘The Theory of Writing’ by Barthes.). The word ‘readers’ here refers to the focus of the residencies towards the process of writing.
 
Regarding the content of projects, the jury DOES NOT ask for proposals specifically designed for and tailored to the residencies. That being said, we value recent work that is related to rurality, ecology, local culture, and communities, as these are themes that both stART and CAN SERRAT share in common.
 
At the end of 2020, after the residencies have been completed, a publication will be made in connection with the writing produced at both stART and at CAN SERRAT.

+info
 

Convocatòria per ser companyia resident de la Nau Ivanow 2019-2020
img

La Nau Ivanow posa en marxa la convocatòria de companyia resident.

Com a espai de residències escèniques acollim una companyia durant dos anys, posant el focus en l’investigació escènica en una aposta clara i decidida pels processos. L’objectiu és procurar de dignificar les condicions de treball durant el procés de creació, acompanyant i dotant els projectes dels recursos necessaris per desenvolupar la seva activitat.

+info

NEXES / POBLE NOU CONVOCATÒRIA DE RECERCA I EXPERIMENTACIÓ ARTÍSTICA IDENSITAT + LA ESCOCESA
img

Convocatòria impulsada entre Idensitat i La Escocesa a partir de l'eix temàtic: “En transició-treball”. L’objectiu principal consisteix en obrir una via de recerca artística per explorar les transformacions i nous imaginaris que afecten a conceptes com “treball”, “obrer”, “classe creativa”, “fàbrica”, “producció” “indústries creatives”, “atur”, “flexibilitat laboral”, “divisió del treball” “emprenedoria”, “precarietat”, “deslocalització”, o altres paraules vinculades i a les relacions entre elles. Alhora es vol experimentar en l'activació de processos que involucrin a persones o col·lectius del barri de Poble Nou de Barcelona, sempre dins de la lògica processual del projecte. La temàtica que aquí es proposa s'adequa a la naturalesa del propi espai de La Escocesa i del barri de Poble Nou, llocs que es troben en transició, immersos en un procés que afecta tant la forma com les activitats i relacions que s'hi despleguen. Amb aquesta convocatòria es busca fomentar el creuament i els nexes entre recerca, experimentació, pràctiques artístiques i espai social.

+info

L'Estruch Convocatòria Residències 2019 - Circ, dansa, arts visuals i arts digitals
img

La fàbrica de creació de Sabadell, L’Estruch obre la convocatòria de residències artístiques per al curs 2019/2020. Aquest any la convocatòria contempla quatre línies de residència diferent: 

Convocatòria de residències de Circ +info
Convocatòria de residències de dansa i nous formats escènics +info
Convocatòria de residències d'arts visuals i performances +info
Convocatòria de residències d'arts digitals +info
 
La convocatòria està oberta des del 18 de febrer al 18 de març. 

Grants for artistc research and experimentation La Escocesa 2019
img

La Escocesa opens the second call for Grants for artistc research and experimentation La Escocesa 2019. Deadline march 8th at 13pm.

 
The object of the grants for artistic research and experimentation La Escocesa is to promote individual or collective work in a research and experimentation project within the field of the visual arts that creates content, conceptualization, methodology, planning, training and collectivization strategies within an artistic specific plan or around the work or artistic trajectory of the applicant.
 
All the information about the rules and the documentation needed to submit can be found in the attached requirements.

+info

MIRA X HANGAR OPEN CALL – Immersive narratives for 360º projection dome
img

MIRA Digital Arts Festival and Hangar join forces to create a series of residencies focused on the creation of immersive content in 360º format for domes and planetariums.

 
The open call contemplates the creation and research of new narratives for dome and planetariums, and is aimed at national and international artists who need the services and technical support, the workspaces, and the context offered by Hangar and Mira for the development of a 360º piece, in order to present their work within the framework of the celebration of MIRA Festival on 7, 8 and 9 November 2019.
 
The open call is aimed at carrying out 2 residencies, for a month-long period during October 2019 in Hangar’s facilities. Until 23d of march. 

+info

Call for the third edition of the Exchange Grants between Hangar and Casa de Velázquez
img

For the third consecutive year we are publishing this call for the elaboration of a programme of exchange residences between Casa de Velázquez (Madrid) and Hangar (Barcelona). The aim of these grants is to provide artists with the opportunity to get to know other artistic and cultural environments, to produce and compare their work with that of others and to broaden their artistic curriculum. Within the framework of this programme, three artists residing in Catalonia will remain at Casa de Velázquez in Madrid (one artist in the production residency modality and two artists in the research residency modality) and one French artist will carry out a production residency in Hangar (Barcelona). This exchange programme is supported by the Institut Français Barcelona.

+info

RESIDÈNCIA EART

La Residència EART és un espai on els artistes poden desenvolupar els seus projectes, no és tan sols un taller o un espai de treball. El valor afegit de la Residència EART és l’articulació de propostes educatives que vinculen els artistes residents i els seus processos creatius amb els públics. 


A més a més, EART posa a la disposició dels artistes tots els mecanismes de difusió de l’entitat per tal de fer visible la seva feina. Alhora és un espai on beneficiar-se dels recursos de formació i de suport a la creació que ofereix la entitat.

Disposem de quinze estudis equipats per artistes per un període d’un any, fins a un màxim de dos. 

+info

Image gallery

CACiS open an international call to artists for to stay in their residence and conduct a research project during 2019 - Convocatoria 2019
img

El Centre d’Art Contemporani i Sostenibilitat (CACiS) El Forn de la Calç 
 
CACiS open an international call to artists for to stay in their residence and conduct a research project during 2019 - Convocatòria 2019
Convocatòria oberta en tres línies d'accés: projectes relacionats amb l’educació i l’art en el medi natural; projectes relacionats amb el cos, el medi i el paisatge; sense projecte, participació en els treballs de manteniment i millora dels espais del CACiS (instal·lacions / patrimoni de la pedra seca / treballs forestals i de l’hort).
Fins al 20 de febrer de 2019
 

iDensitats ASIMETRIES | ESPAI E - CONVOCATÒRIA OBERTA: RESIDÈNCIA D'INVESTIGACIÓ I VIVER DE PROCESSOS
img

iDensitats

ASIMETRIES | ESPAI E
CONVOCATÒRIA OBERTA: RESIDÈNCIA D'INVESTIGACIÓ I VIVER DE PROCESSOS
Projecte que tracta sobre la manca d'igualtat o equivalència entre parts o aspectes d'alguna cosa, projectada a espais urbans en transició.
Fins al 20 de febrer de 2019
 
 

Convocatòria de projectes per a la 8a Mostra d’Art Urbà 2019
img

Roca Umbert
Convocatòria de projectes per a la 8a Mostra d’Art Urbà 2019
Aquestes bases tenen com a objectiu regular la selecció de projectes de creació contemporània que formaran part de la 8a Mostra d’Art Urbà de Roca Umbert (MAU) que es portarà a terme el dissabte 18 de maig de 2019.
Fins a l'11 de març

+info


What is Xarxaprod?

Xarxaprod - Red de espacios de producción y creación de Cataluña- es una asociación que reúne centros de producción y creación, tanto públicos como privados al servicio de la producción cultural contemporánea.
Creada en el año 2006, el objetivo principal de Xarxaprod es compartir y optimizar recursos con la finalidad de enriquecer el tejido productivo a disposición de creadores/as y fomentar su relación con la sociedad.

logo

Supported by:
logo