Espai Marfà

Centre de Creació Musical
 
L’Espai Marfà és un centre de creació musical fundat l’any 2011 després de la rehabilitació de l’antiga fàbrica tèxtil Marfà. Es tracta d’un projecte de l’Ajuntament de Girona en col·laboració amb diversos agents (Fundació Cases de la Música, EUMES) amb els que configura un dels clústers musicals més importants de Catalunya.
L’Espai Marfà disposa de diferents espais de treball (bucs d’assaig, estudi de gravació, aules multimèdia, sala d’actes) i desenvolupa un ampli ventall de projectes dirigits al conjunt dels agents del sector musical: creació (residències, acompanyament a artistes, coproducció de nous projectes) formació (tècnica, musical i de gestió) i divulgació (tallers, conferències, concerts). Aquestes són algunes de les xifres vinculades a l’activitat:
  • Activitat formativa i divulgativa: al voltant de 1.000 usuaris/any
  • Escola de Música Avançada i So: 165 alumnes/any
  • 8 espais d’assaig amb 4.000 hores de servei anual
  • Programa de suport a la creació: Big Band resident, programa de residències internacionals, programa de coproduccions i programa d’acompanyament artístic.
  • Escola d’Estiu de Música. Curs de recursos pedagògics per a mestres
  • Campus Rock: casal d’estiu per a joves músics
  • Coordinació del programa Carrers de Música
Adreça: Carrer de Baix 2, 17006 Girona
Telèfon: (34) 972 41 90 10

img

Que és Xarxaprod?

Xarxaprod  - Xarxa d’espais de producció i creació de Catalunya- és una associació que aglutina centres de producció i creació tant públics com privats al servei de la producció cultural contemporània.
Creada l’any 2006, l’objectiu principal de Xarxaprod és compartir i optimitzar recursos amb la finalitat d’enriquir el teixit productiu a disposició de creadors/es i fomentar la seva relació amb la societat.

logo

Amb el suport de:
logo